heemkring historische foto

Deel je verhaal over de E17

Bouw mee aan een snelweg van verhalen  

Als deel van het onderzoek voor de viering van 50 jaar E17 zijn we actief op zoek naar de verschillende stemmen van betrokkenen. Erfgoedvereniging Zuidwest doet een warme oproep naar de inwoners van onze regio.

Het verhaal van 50 jaar E3/E17 vinden we terug in de herinneringen van de vele tijdsgenoten. Herinner je je eerste rit op de nieuwe snelweg? Leerde je fietsen op het asfalt van de nieuwe snelweg? Werkte je mee aan de aanleg van de E3? Of heb je nog verhalen, foto’s of video’s over de aanleg van de snelweg? Dan is zuidwest geïnteresseerd om jouw verhalen te verwerken in een van onze toekomstige realisaties!

Deel je verhalen met zuidwest of dien als erfgoedvereniging, kunstenaar, buurtwerking, socio-culturele vereniging een aanvraag in voor projectsubsidies om het erfgoed van 50 jaar snelweg kenbaar te maken. 

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.